Maleren udfører

Maler og malermester udfører malerarbejde og meget mere i Aarhus og omegn. Risskov Malerfirma udfører alt inden for malerarbejde – både inden- og udendørs.

Alsidig maler

Vores maler kan udføre alt fra maling af vinduer til totalrenoveringer med opsætning af filt, tapet og fuldspartlede vægge.

Alle opgavetyper

Vi har stor erfaring som maler i arbejde for private såvel som erhverv og har gennem tiden løftet maleropgaver i både lejligheder, villaer samt på kontorer og for butikker. Vi er det rette valg af maler.

Trænger vinduet til en kærlig hånd, skal væggen have nyt tapet, eller skal facaden males, er vi din professionelle maler og samarbejdspartner. Med os som din maler får du et flot resultat hver gang.

Altid maler med kvalitet

Vores maler anvender kun kvalitetsprodukter til vores håndværk. Vi sælger og maler med blandt andet Flügger og Nordsjö og skaffer gerne specifikke typer maling hjem, hvis du har særlige ønsker til maleropgaven.

Vi tilbyder alle slags farver, tykkelser og stilarter. Kun fantasien sætter grænser, og vores maler har stor erfaring med et bredt udvalg af farver og typer af maling.

Ærligt malerarbejde er en vigtig del af vores koncept, og derfor bestræber vi os altid på at efterleve alle aftalte betingelser, leveringstider og priser.

Vælg Risskov Malerfirma, hvis du vil være sikker på en maler med kvalitet i topklasse – hver gang.

Send en besked og få et tilbud