Opsætning af Tapet og Filt nær Aarhus

Opsætning af tapet og filt kan for nogen være en ren videnskab. De fleste har prøvet opsætning tapet eller filt, hvor der bagefter er små bobler med luft, der stikker ud på væggen rundt omkring. Det kan du blive fri for, hvis du lader os hjælpe dig med din opsætning af tapet og filt.

Hos Risskov Malerfirma er vi eksperter i opsætning af tapet og filt. Vi sørger for, at opsætningen sker hurtigt, præcist første gang og altid uden skavanker. Når vi opsætter tapet og filt bliver det altid med et smukt resultat.

Skab stemning med tapet og filt

Opsætning af tapet og filt kan give en verden af muligheder for at skabe en særlig stemning eller et særligt udtryk i dit hjem, butik eller kontor. Hos Risskov Malerfirma hjælper vi både private og erhvervskunder og udfører opsætning af filt og tapet både i forbindelse med en totalrenovering og mindre renoveringer af enkelte rum.

Opsætning af tapet og filt er et personligt valg, og derfor lægger vi hos Risskov Malerfirma vægt på at lave skræddersyede løsninger. Vi tilbyder alle slags farver, tykkelser og stilarter inden for opsætning af tapet og filt. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vejledning og kontakt

Med vores mange års erfaring i opsætning af tapet og filt kan vi selvfølgelig også råde og vejlede dig til det rigtige valg, der passer ind efter dine behov og til dit hjem, kontor eller butik.

Så kontakt os på telefon 20 15 90 20, hvis du vil have opsat tapet eller filt. Vi kører til hele Aarhus og omegn.